Nagypapa, mesélj!

Ma már pillanatok alatt rákereshetünk mindenre az internet segítségével és kitárul előttünk az egész múlt. De mi történik a családi emlékekkel? Szájról szájra terjednek, akár a népmesék, de így ki vannak téve az elmúlásnak és a feledésnek…

A Familium csapata ajándékozott meg egy igényes kiadással, akiknek a termékeik most már Magyarországon is elérhetőek.

Gyönyörű emlékkönyvek találhatóak meg náluk, melyek a nagyszülők emlékeit hivatottak megőrizni. Tulajdonképpen egy kérdésekkel teli kiadványról beszélünk – akár napló néven is emlegethetnénk – amelyet a nagyszülők kell kitöltsenek, ezzel megismertetve gyerekkoruk és fiatalságuk ikonikus momentumait az unokákkal.

Amellett, hogy nagyon szép ilyen formában a családi múltat őrizni, könnyen kinccsé válhat ez a könyv a gyerekek számára. Külön hely van kihagyva benne a régi fotóknak, így albumként is funkcionálhat, illetve rajzok vagy egyéb kreatív alkotások is belekerülhetnek.

A gyerekkortól kezdődően, az első munkahelyről, a különböző történelmi eseményekről, a családról, a XX. századi szórakozási lehetőségekről is szó esik, így ez nem csak egy egyszerű napló, hanem

hagyaték, mely a múltbéli tapasztalatokat is továbbítja a jövő generációjának.

A kiadványt rajzok, fotók és különböző gondolatok tarkítják, melyek átfogó képet nyújtanak a XX. század társadalmi helyzetéről és történelméről, (akár egészen kicsi) gyermekek és fiatalok számára egyaránt.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: